Rastimo z znanjem!

Prosperia in dogodki z vizijo

Specialisti za energetske dogodke z vizijo, ki že 10. leto stavijo na inovativnost – zasnova, moderiranje, izvedba, nastopi.


Aktualni dogodki

Pretekli dogodki

Katere novosti obnovljivih virov energije so vaša prihodnost?

Na 8. forumu Energetika in okolje´18 smo se seznanili z novimi vidiki obnovljivih virov energije (OVE) za 2018 in 2019. Slišali smo katere so revolucionarne novosti shranjevalnikov OVE, kaj smo se naučili iz dosedanjih treh razpisov za podporne sheme za OVE, kako izvedba OVE izgleda v praksi in na katere bariere lahko pri tem naletimo, kaj rešujemo z novimi mikro in makro omrežji. 

Prva konferenca je bila pravočasna priložnost za vaš prenos znanja in praktičnih izkušenj s pomočjo več kot 15 strokovnjakov iz energetike in blockchain sveta. O "Think Tanku za blockhain" na področju energetike je spregovoril vodja dr. Peter Merc. Kaj se lahko naučimo iz kripto sveta od najboljših, je naslovil Damian Merlak, ustanovitelj borze Bitstamp in Tokens.net. 

Ker blockchain tehnologija oz. tehnologija veriženja podatkovnih blokov v energetiki bistveno spreminja poslovne modele, komunikacijo in ukinja posrednike, smo na prvi tovrstni konfereci v Sloveniji odprto naslovili prednosti in slabosti uporabe nove tehnologije in vas seznanili z aktualnimi primeri njene uporabe v energetiki.


Napovednik dogodkov

8. Forum ENERGETIKA in OKOLJE '18, 16. maja 2018, Brdo pri Kranju

10. Vodilno srečanje INOVACIJA ENERGETIKE ‘18, sreda, 10. oktobra 2018, Brdo pri Kranju

9. Forum ENERGETIKA in PRAVO '18, 28. novembra 2018, Brdo pri Kranju

5. Forum ENERGETIKA in REGULATIVA '19, 30. januarja 2019, Brdo pri Kranju