Kotizacija

Kotizacija cenejša prijava

PRIJAVA

KOTIZACIJA

KOTIZACIJA

8. forum Energetika in regulativa '21

ZADNJA MINUTA
do 5. 2.

Redna kotizacija

Udeležba (spletna)

275 EUR

295 EUR

Cene so v evrih, v cene ni vštet 22-odstotni DDV.

Popusti se ne seštevajo, razen če izrecno navedeno drugače.
Kotizacija vključuje udeležbo na celotnem forumu (spletna izvedba), dostop do prezentacij govorcev, potrdilo o udeležbi (na zahtevo udeleženca).

Popusti

Navedene vrednosti veljajo do 5. 2. 2021 / 9. 2. 2021

Drugi in nadaljnji udeleženec iz iste organizacije
10-odstotni popust na veljavno kotizacijo
(247,50 EUR + DDV | 265,5 EUR + DDV).

Zaposleni v lokalnih skupnostih, na fakultetah in v NVO
40-odstotni popust na veljavno kotizacijo
(165 EUR + DDV | 177 EUR + DDV).

Zaposleni v mikro podjetjih
25-odstotni popust na veljavno kotizacijo
(206,25 EUR + DDV | 221,25 EUR + DDV).

Popusti se ne seštevajo.

Plačilo

Prijava velja kot naročilo. V kolikor v tem dokumentu ni izrecno določeno drugače, se v celoti uporabljajo na spletni strani objavljeni “Splošni pogoji za prijavo na dogodke Prosperie, d.o.o.". Po prijavi boste po elektronski pošti prejeli predračun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Objavljeni popusti veljajo v primeru pravočasnega plačila predračuna. Plačilo nakažite na transakcijski račun pri UniCredit Banki Slovenija, d. d., Ljubljana: SI 56 2900-0005 5676 208.

Račun za plačilo kotizacije boste prejeli po opravljeni storitvi.

Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave z dogodka. V primeru, da se želite odjaviti morate to pisno sporočiti na info@prosperia.si

Opozorilo: Če prijave niste izvedli vi oz. vaše podjetje oz. menite, da je nekdo zlorabil vaše podatke, prosimo, da nas o tem takoj obvestite.

Stroški zamenjave in odjave

Zamenjava oz. sprememba imena udeleženca je brezplačna in dovoljena, če sporočite ime nadomestnega udeleženca v pisni obliki na naslov info@prosperia.si najkasneje do 15. ure zadnji dan pred dogodkom.

Odjava brez administrativnih stroškov je mogoča do vključno četrtka, 4. februarja do polnoči, v pisni obliki na naslov info@prosperia.si ali če jo do navedenega datuma prejmemo na naslov Prosperia, d. o. o., Železna cesta 10a, Ljubljana. V tem primeru že plačano kotizacijo v celoti vrnemo. Za odjave po tem datumu (od vključno petka, 5. februarja dalje), vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti (100%). Odjava ni možna, če je udeleženec ob prijavi izrecno zahteval plačilo po izvedenem dogodku. V takem primeru se udeležencu ob neudeležbi iz kakršnega koli razloga zaračuna celotna kotizacija.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na 031 717 599 ali na info@prosperia.si.

    Organizator foruma Energetika in regulativa '21:

Obveščajte me o dogodku!

Pokrovitelji:

Medijski partner:

Podporniki: